วันศุกร์ที่ 8 มกราคม พ.ศ. 2559


ice pack ສຳລັບທຸລະກິດ ເບເກີຣີ່ໂຮມເມດ

Ice Pack ສຳລັບທຸລະກິດ ເບເກີຣີ່ໂຮມເມດ ເຈວນຳ້ກ້ອນ ຫຼື ice pack ໃນຕຳນານນີ້ເຮົາຕ່າງຄຸ້ນເຄີຍ ແລະ ຮູ້ຈັກກັນດີໃນວົງການ ຢາ ແລະ ເພັດຊັສສາດ, ອາຫານ ແຊ່ແຂງ. ມື້ນີ້ຖືກປ່ຽນໂສມປັບສູດໃຫ້ອອກມາໃຊ້ງານກັບທຸລະກິດເບເກີຣີ່ໂຮມເມດດ້ວຍແນວຄິດຂອງຊາວ ຍີ່ປຸ່ນ ທີ່ເບີ່ງເຫັນວ່າ Dry ice ເຖິງຈະເຢັນແທ້ແຕ່ອັນຕະລາຍຄື : ເຮັດໃຫ້ໜ້າເຄັກແຂງເກີນກວ່າຈະບໍລິໂພກໄດ້ ຜູ້ໃຊ້ງານຂາດຄວາມເຂົ້າໃຈໃນການໃຊ້ງານ ອັນເປັນເຫດໃຫ້ເກີດອຸບັດຕິເຫດຈາກການໃຊ້ງານ ເຊິ່ງອາດບໍ່ເໝາະສົມກັບການນຳມາເປັນອຸປະກອນເກັບຄວາມເຢັນ ຄຽງຄູ່ກັບເຄັກທີ່ຜູ້ຜະລິດຕັ້ງໃຈເຮັດຂື້ນດ້ວຍຝີມືຊັ້ນສູງ ແລະ ຫົວໃຈສຳຄັນໃນການເຮັດເຄັກ ແລະ ງານເບເກີຣີ່ຄືການຄວບຄຸມຄວາມເຢັນເຄັກໃຫ້ໄດ້ 2 - 8 ອົງສາ ເພື່ອໃຫ້ເຄັກມີໜ້າຕາທີ່ງົດງາມຊວນຢາກໃຫ້ລີ້ມລອງ ແລະ ພ້ອມຮັບປະທານ .ວິທີເລືອກເຈວນຳ້ກ້ອນໃນການໃຊ້ງານມີດັ່ງນີ້ : ສຳລັບຂະໜາດເຄັກຊີ້ນນ້ອຍ ຄື: ເຈວນຳ້ກ້ອນຂະໜາດ 20 ກຼາມ (ຕາມພາບ) - ສຳລັບຂະໜາດເຄັກຕັ້ງແຕ່ 2 ປອນຂື້ນໄປ ຄື ເຈວນຳ້ກ້ອນຂະໜາດ 40 ກຼາມ - ສຳລັບ ຂະໜາດເກັບຈັດວັດສະດຸສ່ວນປະກອບເຄັກໃນລະຫວ່າງຂົນສົ່ງ ຄືເຈວນຳ້ກ້ອນຂະໜາດ 400 ກຼາມ ດັ່ງນັ້ນ ໂປດຢ່າມອງຂ້າມຄວາມເຢັນ ຄວາມສະອາດປອດໄພ ເຊິ່ງເບີ່ງຄືເປັນເລື່ອງເລັກນ້ອຍ ແຕ່ມີຜົນກັບຜູ້ບໍລິໂພກໃນການຕັດສິນໃຈບໍລິໂພກເລີຍ ພາບລັກສະນະທີ່ດີຄວາມເອົາໃຈໃສ່ໃນທຸກຂະບວນການ ອັນຈະເປັນການສົ່ງຕໍ່ຄວາມສຸກ, ຄວາມຈິງໃຈ ຈາກຜູ້ຜະລິດເຖິງຜູ້ບໍລິໂພກໄດ້ ແລະ ເຮັດໃຫ້ທຸກທ່ານເຊິ່ງດຳເນີນທຸລະກິດເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ແລ້ວ ໄດ້ປັບປ່ຽນພາບລັກໃຫ້ເບີ່ງທັນສະໄໝ ແລະ ປອດໄພ ໃຫ້ແກ່ຜູ້ບໍລິໂພກຫຼາຍຂື້ນ ຫາກທ່ານເປັນຜູ້ທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນທຸລະກິດດັ່ງກ່າວ ຈະເຮັດໃຫ້ Brand ຂອງທ່ານເປັນທີ່ກ່າວເຖິງ ແລະ ເປັນໜຶ່ງໃນການສ້າງພາບລັກສະນະທີ່ດີ ທີ່ມາ : ລະບົບຄວບຄຸມຄວາມເຢັນ ຈິຣາທິບ

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น